Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Šarića ogroža ženska

Darko %C5%A0ari%C4%87 Žurnal24 main
Vse kaže, da je ženska oziroma natančneje ljubezenski trikotnik kriv, da je policija prišla na sled balkanskemu narkokralju Darku Šariću.

"Zaradi spora glede ženske je policija na dobri poti, da razreši številne atentate in druge hude zločine na Balkanu," so se razpisali hrvaški mediji.

Sretko Kalinić, ki je preživel poskus umora in ki je veljal za enega najbližjih ljudi Darku Šariću, je namreč policiji izdal skrivališča drugih ljudi, povezanih s Šarićem, čemur so sledile številne aretacije. Čeprav se je Kalinić uspešno skrival pred policijo, so bile hude strelne rane krive, da je pristal v bolnišnici, kjer so ga policisti aretirali.

In čeprav je sprva kazalo, da je njegov umor naročil ravno Šarić, so zdaj policisti ugotovili, da je vsega kriva ženska.

Kalinić je imel namreč afero z ženo mafijskega kolega Miloša Simovića. Po nekaj kozarcih alkohola sta se moška sprla in nato je Simović, ki je izvedel za afero med Kalinićem in ženo, izvlekel pištolo in začel streljati.

Poleg tega so forenziki v dveh stanovanjih, v katerih sta se sestajala Kalinić in Simovićeva žena, našli še forenzične sledi, ki dokazujejo, da je bil v stanovanjih tudi Cvetko Simić. Njegovo truplo so v kosih potegnili iz Jarunskega jezera v Zagrebu. Ali je imel tudi Simić afero s Simovićevo ženo in ali je bil tudi on zaradi tega umorjen, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.