Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Šarmiral ženske, jih zvabil v razmerja, nato pa jih goljufal za denar

Prosjačenje Shutterstock
Na koprskem sodišču včeraj obdolženec, ki naj bi osvajal ženske, jim obljubljal poroko, nato pa od njih zvabljal denar. Ena je končala celo na psihiatriji.

Na koprskem sodišču je včeraj potekala obravnava zoper 63-letnega E. V., ki naj bi živel na račun več žensk, ki jih je zvabil v intimna razmerja, nato pa živel na njihov račun in si z njihove strani sposojal denar, ki ga ni nikoli vrnil. V primeru, ki so ga obravnavali včeraj, naj bi obdolženi M. M. oškodoval za dobre tri tisočake, sodnica pa je kot priče povabila tudi druge domnevne žrtve istrskega osvajalca, pišejo Primorske novice.

Med drugim je na prostor za priče stopila 63-letna Koprčanka, ki je zatrdila, da je obdolženi od nje zvabil najmanj 2 tisoč evrov, nato pa izginil. Obljubljal da ji je poroko in ji zvestobo zagotavljal celo pred njeno bolno mamo. Svoj obraz naj bi čez čas popolnoma spremenil, jo ustrahoval in ji grozil, naj mu vrne denar, ki naj bi ji ga posodil. Kot pravi Koprčanka, je resnica povsem drugačna, saj da je ona njenu posojala denar. Po njenih besedah jo je celo nagovarjal, naj mu pove številko bančnega računa, kamor naj bi mu nekdo nekaj nakazal. Kot pravi oškodovana ženska, se je takrat ustrašila.

Obdolženi vse zanika, pred sodiščem je povedal, da je razmerje z njo končal zato, ker da "ga je ujela, ko je v njenem stanovanju seksal z drugo žensko". Sodnica ga je po tem ostro ustavila z besedami, da je ne zanima njegovo seksualno življenje in da naj spoštuje prizadete ženske.

Čakala ga je, nato končala na psihiatriji

Kot priča v primeru je nastopila tudi hčerka ene izmed obdolženčevih žrtev, ki je povedala, da je bila njena mama v intimnem razmerju z njim. Pred desetimi leti je prodala svoje stanovanje v Ljubljani za 120 tisoč evrov in odšla živet v Koper. Denar je izginjal, mama pa na koncu ni imela kje živeti. Končala je na psihiatriji, kjer se še vedno vsako soboto uredi, da bo prišel po njo in da se bosta poročila.

Kot priča je na koncu nastopila še jasnovidka iz okolice Kopra, h kateri je neka gospa pripeljala obdolženca. "Govoril je kozlarije, kako občuje z ženskami," je med drugim poudarila jasnovidka in dodala, da ji je pred obravnavo ponujal denar, če bi pričala njemu v korist. Jasnovidka je pred sodiščem povedala še, da je k njej po nasvet zaradi istrskega žigola prišlo vsaj kakih 20 žensk.

Sojenje v primeru, kjer je oškodoval eno izmed svojih žrtev, se bo sicer nadaljevalo v začetku februarja, še pišejo Primorske novice.  

Komentarjev 4
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 09:55 07.januar 2015.

    ja in to je čista resnica,v bistvu mene to živcira ampak se vsaj nasmeješ ,če ne drugega

  • Mrcina 16:01 06.januar 2015.

    Pa kak so lahko tak slepe??? Že ko je rekel, da naj mu posodijo keš, bi lahko uporabile možgane, v čem je vsa fora...

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 13:39 06.januar 2015.

    Ha, ha, ha, se prav nasmeješ, ko to bereš... ja, to je pa ženska pamet, bolj sladko lažeš, bolj te ma rada :)