Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Ščavnica: nesreča s smrtnim izidom

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V prometni nesreči na regionalni cesti v bližini Spodnje Ščavnice je v nedeljo okoli 15. ure umrl 32-letni voznik osebnega avtomobila.

Policisti so ugotovili, da je 32-letnik na ravnem delu vozišča pred Spodnjo Ščavnico zapeljal na nasprotno smer vozišča in čelno trčil v terensko vozilo, ki je pravilno vozilo po svojem pasu.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, je avtomobil po trčenju odbilo v desno na obcestno bankino, terensko vozilo je obstalo na pločniku ob levem smernem vozišču. Voznik avtomobila, ki je ostal ukleščen v vozilo, je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, voznik terenskega vozila pa naj bi bil lažje poškodovan.

Policisti so pri vozniku terenskega vozila opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal negativen rezultat. Mrtvega voznika so iz vozila potegnili gasilci, dežurni zdravnik je odredil obdukcijo. Policisti so o nesreči obvestili tudi preiskovalnega sodnika in državnega tožilca, ki pa se ogleda nista udeležila, so še zapisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.