Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Še dve izgubljeni življenji

Za žensko je bila usodna reka Mura. Žurnal24 main
V nedeljo in v noči na ponedeljek sta se zgodili dve prometni nesreči s smrtnim izidom.

Prva prometna nesreča s smrtnim izidom se je zgodila v nedeljo okoli 18. ure na Obvozni cesti v Ljubljani. Do nesreče je prišlo, ko je 19-letnik iz Ljubljane z osebnim avtom na ravnem delu ceste zapeljal levo, na nasprotno smer vozišča, in trčil v osebni avto, s katerim se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 32-letna voznica iz Ljubljane. Po trčenju je vozilo 19-letnika dvignilo v zrak, po nekaj metrih je padel na vozišče in trčil še v osebni avtomobil, ki ga je vozil 52-letni voznik iz Radovljice. V trčenju je voznica osebnega avta umrla na kraju nesreče, 19-letnik pa je bil zaradi hudih poškodb odpeljan v urgentni blok ljubljanskega kliničnega centra, kjer je ostal na zdravljenju. Voznik iz Radovljice je na kraju odklonil zdravniško pomoč.

Druga prometna nesreča s smrtnim izidom pa se je zgodila okoli tretje ure na regionalni cesti med Šentiljem in Sladkim vrhom. 21-letna voznica osebnega avta iz Šentilja v ostrem desnem nepreglednem ovinku hitrosti in načina vožnje ni prilagodila svojim sposobnostim, lastnostim in stanju ceste. Z vozilom je zapeljala čez utrjeno bankino in po nasipu navzdol, kjer je padla v reko Muro. Rečni tok jo je nesel še okoli 80 metrov, nato pa je vozilo obstalo na dnu reke, obrnjeno na streho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.