Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Še en otrok, ki je umrl v razgretem avtomobilu

Otrok v avtu Profimedias
Primeri otrok, ki so jih starši puščali v razgretih avtomobilih, so bili to poletje deležni precejšnje pozornosti naših bralcev. Primer, ki je povzročil celo smrt 11-mesečnega otroka, pa te dni pretresa Ameriko.

V zvezni državi Georgija je v soboto popoldne prišlo do velike tragedije, ko so starši v razgretem avtomobilu pustili spečega 11-mesečnega dojenčka, poroča CNN.

Družina se je vračala iz lokalne cerkve; v avtomobilu so bili starši dojenčka, njegov starejši bratec, babica in dedek ter teta. Vsi starejši so očitno zatajili; kot poroča CNN so očitno vsi za druge mislili, da so vzeli dojenčka iz avtomobila, v resnici pa je ta v avtu spal.

Fantkova mama, ki je, kot še poroča omenjena medijska hiša, medicinska sestra, je pozno popoldne odkrila, da dojenček ne spi v svoji posteljici, pač pa da so ga pustili v avtomobilu. Otroka je skušala oživljati z umetnim dihanjem, vendar malčku ni bilo več pomoči.

Njegovo truplo so odpeljali na oddelek patologije, kjer bodo uradno določili vzrok smrti, zatem pa, kot je najavila lokalna policija, so možne kazenske ovadbe zoper starše umrlega dojenčka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.