Slovenija > Črna kronika
115 ogledov

Še ena žrtev prometne nesreče

Prometna nesreča Andrej Leban
Huda nesreča se je včeraj zvečer zgodila na cesti iz Kanižarice proti Lokvam pri Črnomlju.

Včeraj zvečer se je ob 19.40 na regionalni cesti izven naselja Črnomelj zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.

"58-letni kolesar je vozil kolo iz smeri Kanižarice proti Lokvam, ko je za njim pripeljala 61-letna voznica osebnega avtomobila in pričela s prehitevanjem kolesarja," poroča Generalna policijska uprava.

"V tem trenutku je kolesar nenadoma zavil levo na nasprotno smerno vozišče, zato je voznica kljub umikanju v levo, s sprednjim desnim delom vozila trčila v kolo. Kolesarja je odbilo na njeno vozilo, nato pa je padel po tleh in obležal."

Zaradi hudih telesnih poškodb je umrl med prevozom na nudenje nujne medicinske pomoči.d

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Bandaa 14:50 10.oktober 2022.

    Marja Mravinec, ti si lajdra skurbana. Izrodek. Avgusta 2009 si mi v študentskem domu težila, da kaj nisem starejšega polbrata Denisa A. postavil na svoje mesto in ga poslal v kurac, ko me je v času, ko sem imel za ...prikaži več faks največ dela, vabil na žure v Ambasado Gavioli. Šele junija letos se je izkazalo, kakšen retard je on. Bivša partnerka je v njem prepoznala svojega očeta, zgubo in idiota Romana Medveda iz Volčje Drage. Trinajst let je bilo potrebno, da se to ugotovi! TRINAJST! In potem naj bi...

  • ghia 14:04 06.julij 2016.

    od Kanižarice do nadvoza pri Lokvah obstajajo tri krožišča, po celi dolžini pa je ob cesti tudi dvosmerna kolesarska steza ločena z odbojno ograjo, vendar kolesarji vozijo po cesti, tako kot je žal tudi ta , pa še brez čelade, ...prikaži več, Leon preberite si članek v Dolenjskem listu

  • Avatar Leon
    Leon 08:26 06.julij 2016.

    Zanimivo je takojšnje jasno poročilo o prometni nsereči ! Ponavadi se išče krivca nekaj dni .Morda pa to ne velja z vse enako ?