Slovenija > Črna kronika
85 ogledov

Še naprej brata Obrez

Goran Obrez bo skupaj s svojim bratom Dejanom še naprej komentiral tekme Lige pr Žurnal24 main
Čeprav se tekmovanje s TV3 seli na Kanal A, komentatorja še zmeraj ostajata ista. Tako bosta nogometno Ligo prvakov še zmeraj komentirala brata Dejan in Goran Obrez.

V naslednji sezoni Lige prvakov ne bomo več spremljali na TV3. Pro Plus je namreč dosedanje imetnike pravic premagal z boljšo ponudbo in bo za okoli dva milijona evrov tekmovanje preselil na Kanal A. Čeprav Branko Čakarmiš, programski direktor Pro Plusa, ni želel razkriti imena komentatorjev prenosov, pa nam je Dejan Obrez potrdil, da v sedlu še naprej ostajata z bratom Goranom.

Dejan Obrez še ne ve, kdo bo komentiral veliki finale. © Mediaspeed

Projekt ju je prepričal
"Vse smo se dogovorili. Lahko potrdim, da bova z Goranom komentirala Ligo prvakov tudi v naslednji sezoni," nam je včeral povedal mlajši od bratov Obrez, ki se veseli ambicioznega projekta v novem okolju. "Zelo sem zadovoljen. Sodeč po tem, kar nama je predstavil Branko Čakramiš, se res dela pravi projekt." Ligo prvakov bodo lahko gledalci ekskluzivno spremljali na Kanalu A, spletu in prek mobilnih vsebin. Prvi tekmi bosta na sporedu 18. in 19. avgusta.

Nadgradnja studia
Projekt na Kanalu A bo torej nadgradnja dela na TV3. Tudi studijski del bo razširjen, ponujal pa naj bi vsebine tako za strokovnjake kot tudi za laike. Torej, od taktičnih debat do rumenih vsebin. "Na sporedu bo tudi posebna, tedenska oddaja. Nogometni navdušenci bodo lahko novice, prenose, posnetke, rezultate in zanimivosti iz sveta Lige prvakov spremljali še na spletnem portalu 24ur.com," sporočajo iz Pro Plusa.

In finale dobi ...
Ker v proračunu za leto 2009 na Pro Plusu niso predvidevali vložka v službene poti na evropske stadione, bosta brata Obrez prvi del tekmovanja najverjetneje spremljala iz studia. V odločilnih bojih pa sledi pokrivanje dogodka s samega prizorišča. Kdo pa bo prenašal finale? "Glede na to, da sem ga imel jaz predlani, on pa lani ... Ne bom nič rekel. Odvisno tudi od tega, kdo bo v finalu igral," se je zasmejal Dejan Obrez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.