Slovenija
30 ogledov

Še račun za otroke, ki jim je oče zadavil mamo

Odziv Celjanov in okoličanov na poziv k pomoči trem fantkom, ki so v petek v družinski tragediji ostali brez mame, je izjemen.

V nakupovalnem središču Planeta Tuš v Celju je Humanitarno društvo Enostavno pomagam včeraj postavilo dobrodelno stojnico, kjer so zbirali pomoč za otroke, ki jim je v družinski tragediji oče zadavil mamo.

"Odziv je odličen. Zbrali smo sedem polnih vozičkov plenic, robčkov in ostalih pripomočkov ter oblačil," pravi Milan Ninić, predsednik omenenjenega humanitarnega društva. Dodaja, da so v celjskem gasilskem domu zbrali še za dodaten kombi oblačil in igrač. Stvari za otroke zbirajo tudi dnaes.

V dogovoru s skrbniki fantkov, starih 2, 4 in 6 let, so danes aktivirali še tekoči račun, na katerem zbirajo denar za pomoč otrokom. "Upamo, da bomo zbrali kar največ denarja, saj je potrebno pri starih starših po mamini strani, kjer so fantki, urediti sobice in vse ostalo potrebno," pravi Ninić in dodaja, da je vesel spričo res izjemnega odziva ljudi, ki jih res tragična usoda 31-letne mame, ki je za seboj pustila tri otroke, ni pustila brezbrižne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.