Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Sedem minut po smrti

Odvetnik Franci Matoz
1/2
Žurnal24 main
Z zastopnikom bivšega partnerja Kristine Mislej, osumljene uboja svojih dveh otrok, smo rekonstruirali del dogajanja po umoru otrok.

Je Iztok Mislej lahko prišel do hčerinega stanovanja v sedmih minutah? Tako se je spraševal Franci Matoz, zastopnik bivšega partnerja Kristine Mislej, osumljene uboja svojih dveh mladoletnih otrok pred nekaj tedni v Sežani.

Nesamoumevna naglica

Iz podatkov v sodnem spisu je Matoz sklepal, da je bil Iztok Mislej pri hčerki že sedem minut po njenem telefonskem klicu. Čeprav živita v sosednjih blokih, takšna naglica ni samoumevna, zato smo minuli četrtek z odvetnikom rekonstruirali del dogodkov usodne noči. Rekonstrukcijo smo posneli, ogledate si jo lahko v priloženem videoposnetku.


Povzemimo. Kristina je poklicala očeta ob 23.51 in povedala, da je z otrokoma nekaj narobe. Domnevamo, da je oče potreboval približno tri minute, da se je oblekel in opozoril ženo. Potem je odhitel k hčerki. Od tu naprej smo opravili rekonstrukcijo. Slabe pol minute smo potrebovali od očetovih vrat v drugem nadstropju do izhodnih vrat iz njegovega bloka.

Dobro minuto do hčerinega bloka in slabe pol minute do Kristininih vrat. Oče je zaradi odklepanja verjetno porabil nekaj več. Skupaj torej nekaj manj kot sedem minut.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.