Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Seksi čistilki počistili le denarnico

Žurnal24 main
Namesto da bi čistilki vojnemu veteranu Štefanu Duju počistili stanovanje, sta zaplesali striptiz in mu izpraznili denarnico.

Dujo, 68-letni hrvaški vojni veteran, je bil na dopustu v svoji počitniški hišici v Šibeniku, ko sta mu na vrata potrkali dve mični gospodični in se mu predstavili kot delavki čistilnega servisa z ekološkimi čistili, piše jutarnji.hr. Ena izmed njiju je začela čistiti hišo, medtem ko se je druga pred zaprepadenim Štefanom začela slačiti. Nato ga je zgolj v črnih tangicah z oblinami in mamljivimi gibi začela vabiti v spalnico.

"V svojem življenju sem doživel že vrsto stvari, ampak česa takšnega pa še ne," pravi Štefan. "Ko se je začela slačiti, sem jo vprašal, kaj počne, ona pa mi je odgovorila, da se mora sleči in naj ji najdem ustrezen delovni kombinezon. Zavrnil sem vsa njena izzivanja in ji rekel, naj se loti posla, za katerega sem ji vnaprej plačal. Po tem se je z dolgim nosom oblekla in začela pospravljati zgornje nadstropje. Jaz sem medtem šel v pritličje, da bi pomagal njeni kolegici," dogodke opisuje Dujo.

Čez nekaj časa je "striptizeta" svoji prijateljici nekaj namignila, nakar sta zelo na hitro zapustili hišo, češ da je otrok zapeljivke zbolel in da ga mora odpeljati v bolnišnico. Ko sta odšli, je Štefan ugotovil, da sta mu iz denarnice odnesli 220 evrov, nekaj kozmetike in še nekaj nujnih potrebščin.

"Poklical sem drugo dekle in ji rekel, da se dobimo in rešimo težavo ukradenega denarja. Ko smo se dobili, mi je vrnila 40 evrov ter 200 kun, za ostanek pa mi je svetovala, naj se obrnem na kolegico. Takrat mi je prekipelo in sem na policiji prijavil krajo," zaključuje Štefan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.