Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Šestkrat streljal

Spodnji Velovlek poskus trojnega umora Fotosmedia
Poskus trikratnega umora v Spodnjem Velovleku. Osumljeni nadaljeval z grožnjami tudi po tem, ko j žensko že ustrelil v vrat.

Nekaj pred 22. uro v soboto zvečer je družinski spor dosegel vrelišče. Po ugotovitvah policije je 67-letni moški prišel na vrt, ki se nahaja med njegovo stanovanjsko hišo in hišo njegovega 48-letnega pastorka, ki živi skupaj z enako staro partnerko. V času streljanja je bil pri njima na obisku 31-letni moški iz Velovleka.

Vsi trije so bili na dvorišču pred hišo, ko je osumljeni proti njim ustreli šestkrat. Žensko je zadel v predel vratu, njenega partnerja pa v komolec.

Grozil naprej

Moška sta poškodovano z dvorišča zvlekla v kletne prostore hiše. 67-letnik jim je sledil in grozil z umorom, pri sebi je še vedno imel pištolo. 31-letnik je skočil proti osumljencu, ga z udarci uspel razorožiti in podreti na tla.

Policisti posredovali že večkrat

Policija je zaradi sporov v tej družini posredovala že večkrat, zaradi kršitev javnega reda in miru so tudi večkrat že ukrepali.

Nesoglasja so postala še večja lani, ko je bila osumljenčeva zunajzakonska partnerka premeščena v dom, za ostarele.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.