Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Šibenik: Zletel s ceste, avto zmečkan

Nesreča BMW
1/5
Hrvoje Jelavić/Pixsell
Na avtocesti med Šibenikom in Vrpoljem se je včeraj popoldan zgodila prometna nesreča.
Komentarjev 3
  • grdi 14:29 06.marec 2012.

    To opažam že dlje časa. Ko se obrne kak avto na streho je novica sledeča..."VOZILO NA STREHI", ko pa se prevrne kak BMW na streho pa je naslov takšen..."Z BMW-jem SE JE PREVRNIL NA STREHO"To sem na žurnalu opazil ...prikaži več že večkrat in gre izključno za vozila BMW, ki jih novinar tako izpostavlja.Sam delam v taki službi, da sem udeležen na mnogih nesrečah, ter vam iz prve roke povem, da vozila kot so BMW, AUDI in MERCEDES ne povzročajo nič več nesreč, ko pa vse ostale znamke. Tudi po obsegu nesreče ne izstopajo...tudi fiati povzročajo nesreče z smrtnim izidom.Nedvomno ima novinar slabo izkušnjo z to znamko :)

  • Žurnalček 10:59 06.marec 2012.

    Ravno to. šel razbit novega BMW na cesti, ki ima na svoji levi in desni strani samo kamnito puščavo , ne pa mivke ali trave za lepo zaustavljanje , če zletiš s ceste. Moreš bit pa dobr pihnjen v glavo ...prikaži večo za kaj takega! Škoda k njemu ni nič, da bi si zapomnil za v bodoče. Umetnost pa je takole sesuti karoserijo, da ni ostal cel niti eden njen delček.

  • gggg 10:09 06.marec 2012.

    In kaj je pri tej novici tako posebnega, da jo je treba objavit - pa še na prvo stran. En avto se je pač zaletel in je zdaj razbit. S potniki pa k sreči ni nič hujšega.Danes na poti ...prikaži več v službo sem videl podobno razbita dva avtomobila. Pač to je del vsakdanjika.Razen če se novinarjem zdi res tako pomembno, da se je zaletel en BMW. Pač avto kot vsak drug.Ali pa je hotel novinar sporočiti, da je spet en lastnik BMW-ja primitivno divjal, prehiteval v škarje, spreminjal vozni pas brez uporabe smernikov, med vožnjo telefoniral...