Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Silovit trk, čudežno preživel

Voznik avtomobila je po nesreči pobegnil. Razbito ima vetrobransko steklo. (Foto Žurnal24 main
V Angliji je voznik avtomobila silovito trčil v pešča in pobegnil s kraja prometne nesreče. Vse je posnela kamera na avtobusni postaji.

Posnetki prometne nesreče 28-letnika, ki ga je zbil avto, vzamejo dih.

Nesreča se je zgodila okrog 23. ure, ko je 28-letni Dale O'Malley prečkal cesto blizu McDonald’s v Wellington Road South v centru mesta. Zaradi velike hitrosti ga je ob trku avtomobila vrglo v zrak in negibno je obležal na cesti. Vse skupaj je posnela kamera na avtobusni postaji, poroča Daily Mail.

Vozilo se v času nesreče ni ustavilo in je odpeljalo naprej. O'Malley je negibno obležal na tleh in utrpel hude poškodbe glave, zlomljeno roko in zlomljeno nogo. Še vedno je v kritičnem stanju.

Inšpektorica Susan Redfren z manchestrske policije je povedala, da je posnetek trka morda res vznemirjajoč, a to ne pomeni, da ga ljudje ne bi smeli videti. "Mogoče ga bo kdo prepoznal in bomo tako lažje našli krivca."

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.