Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Sina zaprla v pasjo kletko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V ameriški zvezni državi Connecticut so aretirali 54-letno žensko, ki je svojega sina zaradi hiperaktivnosti in močenja postelje ponoči zaprla v pasjo kletko.

Sodišče v mestu Old Saybrook je žensko po plačilu varščine v višini sto tisoč dolarjev izpustilo iz zapora. Pred sodniki se bo morala zagovarjati glede obtožb, da bi lahko s takšnim dejanjem poškodovala svojega sina.

Da sin spi v kletki, je policijo obvestila šola, ki jo obiskuje njena hčerka. Na tamkajšnji policiji so za lokalno televizijsko postajo WFSB dejali, da je hčerka socialni delavki dejala, da je utrujena, saj se mora ponoči zbujati in brata izpustiti iz "zaklenjene postelje".

Dejala je še, da njen brat "ni mogel iz kletke, ker so bila vrata zaklenjena" in da bi ga sama zaklenila v kletko, če bi se mama tega naveličala. Kletka je bila dolga 91, široka 56 in visoka 76 centimetrov.

Kot je na sodišču dejala ženska posvojenega otroka, je ta v kletki spal okoli dva tedna. Najprej je kletko namestila v sinovo sobo, nato pa jo je prestavila v klet hiše.

Za kletko pa se je odločila, ker je menila, da bi ta otroku pomagala, saj so bili v njej mačji mladiči, s katerimi se je sin zelo rad igral. Dejala je tudi, da je že pri nekaterih ustanovah prosila za pomoč glede sinovega vedenja.

Koliko je deček star, policija zaradi varovanja njegove identitete, ni želela sporočiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.