Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Skočil iz grma in porezal tri ljudi

Fotografija je simbolična. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Opit 31-letnik je nadlegoval ljudi, kasneje pa porezal tri, ki jih je čakal skrit v grmovju.

Sobotni nogometni turnir v Črnem Vrhu nad Idrijo se ni končal nič kaj športno. Policisti so bili okoli 1.30 v nedeljo obveščeni, da je po prireditvi prišlo do nemirov.

Izkazalo se je, da je na kraj dogodka prišel moški, ki je kazal očitne znake opitosti in začel nadlegovati prisotne. Uspeli so ga pomiriti in odpravil se je domov.

Zabodel iz zasede
Vendar pa se je namesto do doma odpravil le do bližnjega grmovja, kjer se je skril. Ko so trije gosti zapuščali prireditveni prostor, je skočil iz grmovja in zamahnil proti njim z nožem na preklop.

Moške, stare 19, 28 in 29 let, je porezal, na srečo pa ni bil nihče huje poškodovan. Kljub temu so bili po prvi oskrbi napoteni v ljubljanski klinični center.

Enaintridesetletnik iz okolice Idrije je zbežal s kraja dogodka, vendar pa so ga policisti kaj kmalu izsledili na domu. Policistom je predal nož, odvzeli so mu prostost, ga pridržali, sledila pa bo še kazenska ovadba.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.