Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Škofja Loka: zažgal avto bivši partnerki?

eksplozija ogenj požar avtomobil zagorel avtomobil
1/5
Žurnal24 main
V Škofji Loki je sredi ceste zagorel clio. Avtomobil 38-letne ženske je nekdo polil z vnetljivo tekočino in ga zažgal. Po neuradnih informacijah gre za obračun med bivšima partnerjema.

Na Policijski upravi Kranj so bili okoli 22.30 obveščeni, da je na Partizanski cesti v Škofji Loki zagorel renault clio, ki je sicer last 38-letne oškodovanke iz Škofje Loke.

Obračunal z bivšo partnerico?
Vzrok požara uradno še ni znan, po prvih ugotovitvah pa ni šlo za podtaknjeno eksplozivno sredstvo, temveč za namerno poškodovan osebni avtomobil. Kot kaže, ga je neznanec polil z vnetljivo tekočino in zažgal.

Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi šlo za obračun med nekdanjima partnerjema. Z dejanjem je lastnica oškodovana za okoli 2.500 evrov.

Tiskovni predstavnik PU Kranj Leon Keder nam je dejal, da policisti obvestila še zbirajo ter da podrobnosti preiskave ne morejo razkriti.

Fotografije, ki nam jih je posredoval bralec, si lahko ogledate v galeriji. Bralec je ob fotografijah pripisal, da je vozilo zagorelo pozno zvečer ter da je "popolnoma uničeno, verjetno je tudi sosednje vozilo poškodovano".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.