Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Skrivnostna smrt v igralnici

Čarobni grad, igralnica, split
1/7
Žurnal24 main
V igralnici znanega hrvaškega košarkarja Nikole Vujčića v Splitu je umrl petletni deček.
Fotografije igralnice si lahko pogledate TUKAJ.

V igralnici pod Hajdukovih stadionom v Splitu je iz do sedaj še nepojasnjenih razlogov okoli 18.20 ure umrl petletni deček. Kot pišejo hrvaški mediji, se je deček zgrudil na oddelku s trampolini, zdravniki so prišli zelo hitro, a dečku niso več mogli pomagati. Spletni portal 24sata neuradno piše, da naj bi policisti že pregledali posnetke nadzornih kamer, na katerih naj ne bi bilo videti bilo nič nenavadnega. Po besedah Vangela Likuševksega, voditelja v igralnici, so starši otroka pripeljali v Split s Korčule na njegovo željo, ker se je želel igrati v največji splitski igralnici. Po poročanju Jutarnjega lista naj bi se zabaval na trampolinu in napihljivem toboganu.

Igralnica ima okoli 2000 kvadratnih metrov igralnih površin in jo vodi neporfitna organizacija Čarobno mesto, njen lastnik pa je znani hrvaški košarkar Nikola Vujčić. Po pisanju portala se tam vsak dan igra okoli 500 otrok, preko vikedna pa več kot tisoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.