Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Skupina dečkov zlorabila petletnika

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Petletnika je v newyorškem vrtcu napadla skupina dečkov in ga spolno zlorabila. Deček zaradi travm obiskuje psihologa.

Yenny Valero je vložila kazensko ovadbo zoper mesto New York, ker so v vrtcu napadli in spolno zlorabili njenega petletnega sina. Yenny je razkrila, da je skupina štirih dečkov, starih 6 in 7 let, dečka počakala v kopalnici, kjer so ga vrgli na tla in zlorabljali.

Petletnik je naslednji dan materi in sestri priznal, kaj se mu je zgodilo. Deček, ki sicer trpi za motnjo vedenja, zaradi hudih travm obiskuje psihologa, njegova mati pa je še povedala, da se je popolnoma zaprl vase.

"Ne morem verjeti, da se je to zgodilo mojemu sinu. Naša družina doživlja pravo nočno moro. Moj sin ne spi in se je popolnoma oddaljil od nas," pravi pretresena mati, ki je svojega sina vpisala v drug vrtec. Zaposleni v vrtcu, kjer so dečka zlorabili, pravijo, da o napadu ne vedo ničesar. Mladoletni prestopniki in njihovi starši za napad še niso bili kaznovani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.