Slovenija > Črna kronika
5810 ogledov

Rateče: Skušal ubiti očeta, mama pravi, da je oče padel

Policija in nova vozila Andrej Leban
Policisti silno skopi z informacijami.

Gorenjski kriminalisti so končali preiskavo dogodka, ki se je 18. januarja letos pripetil v Ratečah. Kazensko so ovadili 18-letnika, ki naj bi z nožem skušal ubiti očeta. Kot poroča Dnevnik, naj bi sicer mama ovadenega trdila, da kaznivega dejanja ni bilo, češ da je njen mož padel na ledu.

Kot poroča časnik Dnevnik, jih je mama osumljenca večkrat poklicala in povedala, da je njen mož padel na ledu in se poškodoval ter da gre za družinsko zadevo, v katero se policija ne bi smela vmešavati.

Psihiatrična bolnišnica Slovenija Skoraj ga je zadavil na zaprtem oddelku psihiatrije

Tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Bojan Kos pojasnjuje, da so na policiji "postopek zaključili s kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma, da je bilo z dejanjem osumljenca storjeno kaznivo dejanje poskusa uboja. Zasežen nož je glede na zbrana obvestila povezan s tem dejanjem in eno vbodno rano na oškodovancu".

Kaj več informacij s strani policije ni, Kos tudi dan po dogodku dodatnih pojasnil ni želel podajati.

Tudi na kranjskem tožilstvu zaradi "občutljivosti zadeve in varovanja osebnih podatkov o tem primeru ne dajejo nobenih informacij", na sodišču pa so pojasnili, da tožilstvo v tej zadevi (še) ni podalo predloga za uvedbo preiskave.

Dolena Slovenija Poskus uboja na parkirišču pred lokalom

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • klincek 10:59 08.februar 2018.

    Čudna tale mama.Padel na ledu in glej ga zlomka ravno na nož.

  • Lavdan 08:21 08.februar 2018.

    Visoka družba v kateri se take stvari ne dogajajo.