Slovenija > Črna kronika
57 ogledov

Slovaka iskalo 23 ljudi

Martin Pavlus PU Nova Gorica
Tudi danes se je nadaljevala iskalna akcija za pogrešanim 26-letnim Slovakom Martinom Pavlusom. Ob 12. uri so iskalno akcijo prekinili zaradi poslabšanja vremenskih razmer. Slovaka niso našli.

Iskalna akcija je tako kot minule dni potekala pod vodstvom pomočnika komandirja Policijske postaje Bovec Dušana Svetičiča. Pogrešanega slovaškega državljana je na pobočju Matajurja (Občina Kobarid) danes iskalo skupno 23 ljudi, in sicer poleg policistov Policijske postaje Bovec, policistov Posebne policijske enote – Gorske enote Policijske uprave Nova Gorica tudi člani Gorske reševalne službe GRS Tolmin in gasilci PGD Kobarid, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Iskanje se bo nadaljevalo

Žal policisti in drugi reševalci pogrešanega 26-letnega slovaškega državljana tudi v okviru današnje iskalne akcije niso našli. Policisti bodo z aktivnostmi glede iskanja pogrešane osebe nadaljevali tudi v prihodnje, nenazadnje tudi v okviru izvajanja rednih policijskih nalog, so še sporočili s PU Nova Gorica.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.