Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Slovenec na motoriadi v Poreču zabodel Hrvata

Krvav nož (slika je simbolična) Sutterstock
Na srečanju motoristov v Poreču hrvaški Istri se je slovenski državljan zabodel 25-letnika v predel trebuha, zaradi hudih poškodb pa je ta umrl.

Slovenski motorist je na srečanju motoristov do smrti zabodel 25-letnega hrvaškega kolega iz kluba Indians. Porečan zaradi hudih poškodb - zaradi dveh vbodov z nožem v predel trebuha - umrl v puljski bolnišnici.

Po poročanju hrvaških medijev in neuradnih informacijah naj bi 25-letnik s prijateljem sedel ob morju, kjer so se v družbi deklet zabavali in škropili z vodo. Nekaj kapelj naj bi zmočilo Slovenca, zato se je vnel prepir. Po tako verbalnem kot fizičnem obračunavanju naj bi slovenski motorist odšel po nož in Hrvata zabodel, nato pa pobegnil. Po pričevanju je poškodovani takoj po napadu rano spral v morju, kar je verjetno njegovo stanje še poslabšalo.

Člani kluba naj bi se organizirali in poiskali napadalca ter ga skupaj z nekaj slovenskimi motoristi, člani klubov Fire Starters in El Diablo, predali policiji.

Komentarjev 7
  • jons 22:53 14.julij 2012.

    Sprašujem se zakaj pišejo mediji, da ga je zaklal Slovenec. Oseba, ki je zakrivila ta zločin je samo prebivalec Slovenije s slovenskim potnim listom.

  • sprehajalec 09:59 09.julij 2012.

    Lej stolp, ne sedaj cviliti, ko se je dvajset let preko rumenega tiska in kvazi politikov obeh strani ščuvalo ljudi. Če pogledaš odkod je petorica priprtih (nekaj Jesenice, nekaj Trbovlje in en Krško), boš po tehtnem razmisleku morda ...prikaži več ugotovil, da so ti nosilci slovenskega pasoša po poreklu manj slovenci, kot ta Istran Porečan.

  • mukotrpni 09:57 09.julij 2012.

    http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/mladic-25-preminuo-na-moto-susretu-dobio-je-noz-u-trbuh-273131komentar 24sata.hr