Slovenija > Črna kronika
70 ogledov

Slovenec napadel prostitutko

prostitutka EPA
V Veliki Britaniji poteka sodni proces proti slovenskemu državljanu, ki naj bi pred dvema letoma s kepo betona pretepel prostitutko in ji zadal hude rane.

Dvajsetletni Jasmin Zdionica je obtožen posebno hude telesne poškodbe. Sojenje poteka na sodišču v Plymouthu, sam pa trdi, da ni kriv. Po poročanju spletnega portala Plymouth.co.uk. Zdionica govori v bosanščini in ima med sojenjem prevajalca. V Veliko Britanijo naj bi prišel pred tremi leti in je do dogodka delal v kuhinji.

Na včerajšnjem sojenju, ko je pričala napadena prostitutka Trudi Colman, se je v sodni dvorani pojavil v črni majici, na kateri so bile narisane lobanja in prekrižane kosti, spodaj pa napis v angleščini Nevarno – mine.

Segal ji je pod krilo

Triinštiridesetletna Colmanova je sedemčlanski poroti povedala, da je 18. januarja 2010 v jutranjih urah tako kot ponavadi delala v rdeči četrti v predelu Plymoutha, imenovanem Stonehouse. Po njenih besedah se ji je v nekem trenutku približal moški, ki ga je v minulih dveh urah že videla med pogovorom z drugimi prostitutkami. Po kratkem pomenku sta se odpravila na bolj mirno mesto.

Colmanova je moškega opisala kot črnolasca v zgodnjih 20. letih z "evropskim" naglasom, vendar ne nemškim ali francoskim. Ko sta hodila po ulici, ji je poskušal vtakniti roko pod krilo, kar pa jo je razjezilo, saj ji ni ničesar plačal vnaprej.

Udarec od zadaj

Nato je povedala, da je nadaljevala s hojo, ko jo je od zadaj naenkrat močno udaril po glavi. "Obrnila sem se in z rokami poskušala zavarovati glavo, on pa me je znova in znova udarjal," je pričala. "Brcala sem in klicala na pomoč."

Ko se ga je nekako znebila, se je odvlekla po ulici, kjer jo je opazil naključni mimoidoči in ji poskušal pomagati. Colmanova pa je naenkrat znova začela kričati, saj je opazila, da se jima je Zdionica spet približal.

Tožilec je povedal, da je storilec žensko napadel s kosom betona ali odlomljene opeke. Sojenje se bo nadaljevalo. Zdionica se sicer brani s prostosti, odvzeli pa so mu potni list, prav tako se mora vsak dan javiti na policijski postaji.

Komentarjev 10
  • Mrkun 18:53 23.januar 2012.

    Tudi to, da vidva označujeta vse tukaj za naciste je isto kot počnejo ostali, metanje v isti koš. Taki komentarji se mi res zdijo totalno otročji. (pa ne me narobe razumet, ne podpiram ne vaju s takimi komentarji, ne križarja ...prikaži več in ostalih tukaj, ki tvezijo neumnosti). Drugače pa Križar, če pojma nimaš ne piši, on je bil moj sošolec v osnovni šoli.

  • Haris Ćoralić 12:59 20.januar 2012.

    To jarane js sm s tabo . A vam gre u nos da je iz slovenije pizda vam lipo materina nacisticna prokleti kurci sam da je na ic tko ko jankovic vsi ste uzaljeni a skirvate se po stanovanjih ko ...prikaži več neke miske , ne piste kr neki k pojma nimate kaj je v ozadju kokr je ze jarc reku tko da sssh.P.S. a svi bi da jedete bureke. Pfuj!

  • jarc 16:57 18.januar 2012.

    kva je pizde nacistične!!!! kva pa je razlika če nima slo. korenin, a je kj mn vredn! jebo vas hitler u pič.o! kva sploh komentirate če sploh neveste ozadja!!! mediji pa itak napihujejo da pridobijo bralce!ss100%slovenc