Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Smrt v nakupovalnem centru v Murski Soboti

S Policijske uprave (PU) Murska Sobota so včeraj sporočili, da je v nakupovalnem centru prišlo do delovne nesreče s smrtnim izidom.

Včeraj se je malo pred tretjo uro popoldne v nakupovalnem centru v Murski Soboti zgodila nesreča pri delu, v kateri se je pri razkladanju tovora smrtno ponesrečil 48-letni voznik tovornega vozila.

"Z ogledom kraja delovne nezgode so policisti ugotovili, da je 48-letni voznik tovornega avtomobila okoli 14.30 ure v prodajalno trgovskega centra  pripeljal blago. Pred razkladalnim prostorom je tovorno vozilo zaustavil, odprl dvižno rampo in zadnja vrata na tovornem vozilu. Z tovornim vozilom je zapeljal vzvratno do razkladalne rampe in izstopil iz vozila.  Iz neznanega vzroka se je tovornjak premaknil vzvratno in voznika stisnil na kovinsko ograjo. Poškodbe so bile tako hude, da je voznik na umrl  na kraju," so sporočili s PU Murska Sobota.

Prve ugotovitve ogleda kažejo, da je tuja krivda izključena. Truplo pokojnega voznika je pregledal zdravnik in odredil sanitarno obdukcijo. Na kraju so posredovali tudi gasilci, ki so odstranili tovorno vozilo. Policisti so za tovorno vozil odredili  izredni tehnični pregled, so še sporočili s PU Murska Sobota.

Komentarjev 2
  • Alena 13:48 27.oktober 2012.

    po kamionu sodeč je bil to Kobal iz Lj. Najema tuje delavce, slabo plačane in tale revež je verjetno brez počitka na terenu delal 12 ur! !!! To je za Kobala in še kakega prevoznika običajno...našponano do konca!! Upam, da ...prikaži več bodo preverjali tahograf in da bo lastnik mastno kazen plačal!! SICER PA JE PREMALO KONTROLE NA KAMIONIH V SLOVENIJI!! DELOVNI ČAS PREKORAČEN, NI POČITKA...

  • softundsicher 19:21 26.oktober 2012.

    Več je znanega - http://sobotainfo.com/novice/ogled/16875/tragicna-delovna-nesrea-pri-raztovarjanju-tovora?s=mn