Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Smrt v sumljivih okoliščinah

Požar. V Prašah pri Kranju zgorela lopa, v pogorišču našli truplo 62-letnega Stojana Nježića.

Kranj. V noči na nedeljo je v Prašah pri Kranju zgorela lesena lopa, policisti pa so ob prihodu na kraj dogodka ugotovili, da je v lopi moško truplo, ki je zgorelo v požaru. Kot je sporočil tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Leon Keder, so policisti med preiskavo in z izsledki sanitarne obdukcije ugotovili, da je moški umrl v sumljivih okoliščinah.

Stojan Njezi%C4%87 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Razjasnitev okoliščin smrti
Po izsledkih preiskave je umrl 62-letni Stojan Nježić, državljan Bosne in Hercegovine z začasnim bivališčem v Sloveniji. Nježić je bil nazadnje opažen v soboto zvečer v Prašah.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin smrti policisti prosijo javnost za kakršnokoli informacijo, ki bi pripomogla k razjasnitvi okoliščin smrti, še posebno za informacije o tem, kje se je moški pred smrtjo gibal in zadrževal.

Nježić je bil visok okoli 165 centimetrov, suhe postave, temnejše polti, temnih las z visoko plešo na čelu, imel je temne brke. Nazadnje je bil oblečen v sivo jakno in rjave hlače, obut pa v bele natikače.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.