Slovenija > Črna kronika
109 ogledov

Smrtna nesreča pri spravilu lesa

Ilegalci skriti med lesom PMP Dobova
Na strmem pobočju se je v delovni nesreči smrtno ponesrečil 67-letni moški.

Pri spravilu lesa na strmem pobočju v Velikem vrhu pri Šmartnem ob Paki se je dopoldne smrtno poškodoval 67-letni domačin. Po do sedaj zbranih obvestilih celjskih policistov je obležal pod debli dveh manjših izruvanih dreves s koreninami.

O nesreči sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in dežurni državni tožilec iz Celja. Ogled kraja nesreče pri delu v gozdu opravljajo kriminalisti ogledne skupine sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje

Komentarjev 2
  • Pepe007 15:59 23.februar 2017.

    Ja, ti bi se lahko naučil, da kmet običajno nima ravno tako visoke pokojnine kot tovarniški delavec po 40 letih, ki je imel plačan vsak dan bolniške s strani delodajalca. 200 do 300 € je nek normalen znesek. Še ...prikaži več kaj bi se bilo treba naučiti? Ali znaš alkohol izmeriti na daljavo? Potem si svetovni inovator.Ampak verjetno si navaden nakladač.

  • izRODEk 12:57 23.februar 2017.

    Velika večina smrtnih nesreč v kmetijstvu in gozdarstvu se dogaja ljudem, ki že zdavnaj izpolnjujejo pogoje za upokojitev, da o izpolnjevanju pogojev iz varstva pri delu ne govorimo.Večina teh ima ob nesreči v krvi znatno količino alkohola.Žal ...prikaži več mi je za vsakega ampak jebemo, dajte se že nekaj od tega končno naučit.