Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Smrtno nezgodo povzročila domačinka

Prometna nesreča Vojko Rotar/Dnevnik
Avtomobilsko nezgodo pri vasi Sv. Peter nad Dragonjo, ki je včeraj zahtevala tri življenja, je po zadnjih podatkih policije povzročila 38-letna domačinka.

Avto je vozila 38-letna ženska iz Nove vasi nad Dragonjo, 35-letna državljanka Črne gore je bila sopotnica, žrtev nesreče pa je bil tudi petletni otrok. Policija je včeraj sporočila, da je avtomobil vozila 35-letnica.

Včeraj popoldne naj bi zaradi prehitre vožnje voznica izgubila oblast nad vozilom in zapeljala preko roba vozišča. Avto se je prevrnjen na streho ustavil 50 metrov pod cesto, vsi trije potniki pa so v nesreči umrli.

Najmlajše žrtve

Gre za eno najhujših nesreč na slovenskih cestah letos, v njej pa je bil udeležen tudi otrok. April je bil sicer za najmlajše zelo krvav, saj so v ločenih nesrečah umrli kar štirje otroci. Dva, ki nista sedela v otroških sedežih, sta umrla v trčenju na štajerski avtocesti, na njegovem lastnem dvorišču v Škofji Loki pa je dveletnika povozil tovornjak. Na začetku aprila je štiriletno deklico v Ljubljani povozil voznik avtobusa.

Letos so slovenske ceste terjale 85 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 86. Po relativno mirnih zadnjih tednih je minuli teden na slovenskih cestah umrlo kar pet ljudi.

Komentarjev 1
  • 1111 12:56 22.avgust 2011.

    eh res je zelo važno...domačinka ali...naj počivajo v miru!!!