Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Snemal, ko je nanj streljala tašča

Američan Salvatore Miglino je z mobilnim telefonom snemal trenutke, ko je nanj streljala njegova tašča. Policija je 66-letnico že aretirala.

Cheryl Hepner iz južne Floride je po besedah policistov Salvatoreja trikrat ustrelila v prsni koš in ramo. Njen odvetnik je dejal, da je želela zaščititi hčerko in vnuka, misleč, da sta doma.

Moški je namreč prišel na njen dom, da bi odpeljal sina. Pred hišo pa se je med njima vnel prepir. Kot je razvidno iz posnetka, je Miglino kričal na Hepnerjevo, ko je streljala nanj. "Ne morem verjeti, da delaš to. Ne morem verjeti, da delaš to. Kaj je s tabo? Si zmešana?" je kričal na žensko. Miglino je streljanje preživel.

Šestinšestdesetletnica se sicer zagovarja, da se je branila, saj je iz rok Salvatoreja vzela pištolo in streljala nanj. S policije so še sporočili, da se bo morala zagovarjati zaradi umora prve stopnje.

Komentarjev 2
  • TadeUs 18:18 12.december 2011.

    Glej ga zlomka, a vidiš Dušan kako zanimive povezave oziroma prevajanje tujih člankov. :) Zagovarjala se bo za umor osebe, ki sploh ni umorjena. :) Žurnalovci, vi ga pa občasno res malo biksate.

  • dusan72 18:14 12.december 2011.

    "Miglino je streljanje preživel.".... "S policije so še sporočili, da se bo morala zagovarjati zaradi umora prve stopnje." ???In "umorjeni" bo verjetno lahko še pričal proti njej ali?