Slovenija > Črna kronika
61 ogledov

Sobna komora za marihuano

Gojenje konoplje
1/4
PU Maribor
Mariborski kriminalisti so pri 37-letnem Mariborčanu odkrili posebej prirejen prostor za hidroponično gojenje marihuane.

Našli so 19 sadik, pa tudi več pripomočkov za vzgajanje konoplje in manj kot 500 gramov posušene marihuane.  

Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo zaradi neupravičene proizvodnje drog.

Komentarjev 14
  • crvit 07:27 05.marec 2014.

    Okus nutella in okus konoplje po medu po novem dobite na kriminalističnem oddelku mariborske policije kjer se sedaj veselo zakajao kriminalisti.

  • depresija 00:48 05.marec 2014.

    PS: '' Posušeno marihuano je hranil v različnih embalažah, tudi v takih, v katerih je včasih bil med, rdeča pesa ali lešnikov namaz.''ss-Ja pa ne me j ebat, no!! A res tut v takih, kjer je včasih bil MED?! Pa ...prikaži več RDEČA PESA?!! LEŠNIKOV NAMAZ?!!!Novinar K.Kl., pa sej revež ni hranil radioaktivne odpadke v teh kozarcih..

  • depresija 00:43 05.marec 2014.

    Ja sej, vic je v tem, da je trava sploh med prepovedanimi drogami in je zato tisti, ki jo prodaja, ''preprodajalec prepovedanih drog''. Mladoletniki si itak lahko na vsakem vogalu kupijo tisto pravo drogo, ki je, na njihovo srečo, ...prikaži več dovoljena. Alkohol. Zraven si pa še čike uzamejo.Mislim, podvig policije za v anale. Imamo ga! Svet je zdaj boljši. Norma izpolnjena. Novica za objavo na Reutersu..