Slovenija > Črna kronika
15842 ogledov

Soseda sta se tako sprla, da sta eden drugega usodno ranila

Policija policist policisti Saša Despot Fotografija je simbolična.
Prebivala sta v isti hiši v sosednjih stanovanjih.

"Nekaj pred 12. uro smo bili obveščeni, da je v enem izmed stanovanj v večstanovanjski hiši v Črnomlju občan našel dve poškodovani osebi," so nam sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Na kraj so bili takoj napoteni policisti in reševalci: "Zdravnik je potrdil smrt obeh oseb. Na kraj je bila napotena ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto."

O najdbi trupel sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta se udeležili ogleda, ki ga opravljajo kriminalisti. 

"Ti so potrdili identiteto obeh pokojnih. Gre za 55 letnega moškega in 63 letnega moškega, ki sta prebivala v isti hiši v sosednjih stanovanjih," so pojasnili.

Po prvih zbranih obvestilih naj bi se družila in sprla, potem pa po dosedanjih ugotovitvah najverjetneje drug drugega tako hudo poškodovala, da sta umrla na kraju. 

PU Novo mesto

Preiskovalna sodnica je za oba pokojna odredila sodno obdukcijo, na podlagi katere bo znan vzrok smrti.

Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična.

stop znak gora zima Matterhorn Prepovedano None Naravovarstveni nadzorniki bodo v teh dneh poostrili nadzor oljni madež na plaži Trajnostno Rešitev ni samo odprava fosilnih goriv

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Idioti 13:42 24.december 2023.

    Očitno gre v tem slučaju za medsebojno SAMOOBRAMBO , ki ki enemu ni uspela. .

  • a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 07:58 24.december 2023.

    Pred leti sta se na vasi dva sprla zaradi meje, pa je prvi drugega žoknil z vilami, oni drugi pa ga je nazaj užgal s šeflo za gnojnico (ko gre za grunt, ni zajebancije).

  • AnGus 23:28 23.december 2023.

    "...da sta eden drugega usodno ranila" - vi novinarji na Žurnalu res nimate pojma o slovenščini in slovnici.