Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Spekel hrčico: v zapor za 9 tednov

Žurnal24 main
Britanec Anthony Parker iz mesta Hartlepool bo moral za rešetkami odsedeti devet tednov. Razlog: po sporu z dekletom je hrčico položil v mikrovalovko in jo spekel.

29-letni brezposelni Britanec je sredi februarja letos ves dan popival, in ko se je vrnil domov, se je sprl s svojim dekletom. Potem pa je vzel svojo "priljubljeno" hrčico in jo spekel v mikrovalovni pečici.

Policiji je ob aretaciji dejal, da hrčice z imenom Suzie ni imel namena ubiti. "Bila je najboljša hrčica. Klical sem jo Suzie."

Po mnenju tožilca Neila Taylora je, kot piše britanski spletni portal Sky News, v tem primeru očitno, da je mali glodalec umrl v neznosnih bolečinah.

Policija je v hišni preiskavi Suzie našla v zelenem smetnjaku pred hišo. Imela je popolnoma ožgan gobček in popolnoma ožgane oči.

Čeprav je Parker policiji priznal, da je hrčico spekel, pa je med sojenjem želel doseči njegovo izločitev, saj je to storil v času, ko je bil zelo pijan.

Sodišče je tako moškega obsodilo na devet tednov zapora, v naslednjih petih letih pa ne bo smel imeti doma nobene domače živali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.