Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Srbski kanibal moškima odgriznil ušesa

Srbski kanibal napadel dva moška. Odgriznil jima je ušesi.

Preteklo nedeljo sta v zdravstveni dom v srbskem Lazarevcu pritekla prestrašena 21-letni Nemanja Vučić in 18-letni Nemanja Jeremić.

V zdravstvenem domu so menili, da ju je napadel trop psov. A temu je kmalu sledil šok, moška sta bila namreč žrtvi kanibalističnega napada. Kanibal pa je bil za nameček okužen še s hepatitisom C, piše srbski Alo.

"Kri smo že dali na analizo. Cele noči ne spim in razmišljam, če me je okužil. Moja mama in celo mesto je jezno na policijo, ker je narkoman še vedno na svobodi," je dejal Jeremić. Vučić pa ima težave z nočnimi morami. "Počutim se mnogo bolje, a imam nočne more. Bojim se, da me je norec okužil."

To ni njegov prvi napad

V dobre pol ure je 38-letni odvisnik Đorđe Stanojević pogrizel dve žrtvi. Enaindvajsetletnega Nemanjo je napadel med prodajanjem lubenic. Na srečo se je hitro s pomočjo šefa izvil iz njegovega objema. Osemnajstletnega Nemanjo pa je napadel med prehranjevanjem. Stanojević se ja zapodil vanj, mu odgriznil polovico levega ušesa ter ga na koncu izpljunil.

Po poročanju srbskih medijev to ni njegov prvi kanibalski napad. Pred desetimi leti naj bi v nekem baru človeku odgriznil nos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.