Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Srce ga je izdalo tik pred seksom

80-letnika je tik pred seksom zadela srčna kap. Žurnal24 main
Osemdesetletni Splitčan je tik pred spolnim odnosom s prostitutko umrl zaradi srčnega infarkta. Po poročanju hrvaških medijev se je moški s prostitutko dobival vsak dan.

Upokojeni Splitčan se je s 30-letno prostitutko pred tem dogovoril, da mu bo ta za 50 kun (6,77 evra) nudila spolne usluge v eni izmed zapuščenih hiš blizu Splita. Potem ko sta skupaj s prostitutko uspela skozi ozko okno vstopiti v hišo, sta se začela slačiti. V tistem trenutku pa je 80-letnika obšla slabost in zaradi srčnega infarkta je padel na tla. Takoj za tem je prostitutka stekla do bližnje telefonske govorilnice in poklicala rešilce, ki pa kljub hitremu prihodu moškega niso uspeli več rešiti. Slednji je namreč na kraju dogodka ležal mrtev.

Po preiskavi je policija sporočila, da moški ni umrl nasilne smrti, obdukcija trupla pa je pokazala, da je bila vzrok za smrt srčna kap. Omenjena prostitutka pa je že stara znanka policije, saj so jo večkrat obravnavali zaradi kraj in drog.

Kot so za Slobodno Dalmacijo dejali tamkajšnji prebivalci, je 30-letnica v vas prihajala vsak dan, svojo dejavnost pa je opravljala v omenjeni zapuščeni hiši. Po neuradnih podatkih naj bi ženska spolno občevala s 80-letnikom vsak dan. To pa je po vsej verjetnosti tudi razlog, da je za svoje usluge zahtevala tako malo denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.