Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Sredi dneva okradel tovornjak

policija Anže Petkovšek
Voznik tovornega vozila ostal brez prenosnega računalnika in manjšega zneska gotovine. Ravnajte odgovorno.

Včeraj v popoldanskih urah je na avtocestnem počivališču Hrušica neznani storilec vlomil v zaklenjeno tovorno vozilo. Ukradel je prenosni računalnik in manjši znesek gotovine. "Storilec  je verjetno tujec, ki se je še z dvema osebama v sivemavtomobilu  Ford focus z italijanskimi  registrskimi  oznakami  včeraj zadrževal na počivališču, po dejanju pa se je odpeljal proti Ljubljani," sporočajo S PU Kranj. 

Poskrbite sami zase 

V takih primerih lahko storite največ, če sami poskrbite za svojo lastnino. Ko se ustavite na počivališču, imejte avtomobil ves čas pod nadzorom, vrednejših predmetov ne puščajte na vidnih mestih in jih ustrezno zavarujte, svetujejo na policiji. 

Posebna  previdnost je potrebna zlasti proti koncu tedna med poletjem, ko je promet zelo povečan. "Če vas med vožnjo poskušajo zaustaviti neznane osebe, zaustavljanje na avtocesti močno odsvetujemo, že zaradi  prometne varnosti, v kolikor pa na počivališčih ali avtocesti opazite  sumljive osebe, ki se pretvarjajo, da potrebujejo pomoč ali da vam želijo  pomagati,  pa to nemudoma sporočite policiji na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon 080 12 00," pa še opozarjajo na PU Kranj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.