Slovenija > Črna kronika
2310 ogledov

Sredi noči roparji vdrli, lastnika zbudili, zvezali in okradli

Policija sirena lučke splošna
Policisti še iščejo roparje, ki so ponoči na območju Frankolovega vdrli v stanovanjsko hišo.

Celjski policisti so bili zjutraj obveščeni o ropu na območju Frankolovega.

Neznani storilci so okoli pol dveh zjutraj na silo vstopili v stanovanjsko hišo, medtem ko sta lastnika spala. Lastnika so zbudili in ju zvezali ter si na ta način omogočili čas, da so preiskali prostore. 

Neznani storilci so ukradli več gotovine in zlatnine ter nekaj drugih stvari. Ob odhodu so ukradli še osebno vozilo, s katerim so se odpeljali s kraja dejanja. 

Policisti o storilcih intenzivno zbirajo obvestila, so še sporočili s Policijske uprave Celje. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • fasader56 14:28 21.maj 2020.

    Će so policaji nesposobni,spustite vardo na kriminalce.bo več uspeha in brez tožb...

  • Kirka 10:54 20.maj 2020.

    Če bi se pa lastnik slučajno uspel osvoboditi in bi kakšnega od roparjev treščil po glavi, bi se pa leta moral zagovarjati po sodiščih. Cigani streljajo, migranti se ilegalno sprehajajo po Sloveniji in mimogrede kaj ukradejo ali koga ugrabijo, drogeraši ...prikaži več se fiksajo in koga oropajo, ko jim zmanjka denarja... Slovencem pa je prepovedana možnost, da se branijo. To je Slovenija.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 20:06 19.maj 2020.

    Res me moti to, da ste celo novinarji skregani s pravilno rabo slovenskega jezika. Ne ločite med krajo in ropom. Predlagam, da o definiciji povprašate koga, ki je "opravilno pismen".. Za lažje razumevanje in primerjavo..."Sredi noči morilci vdrli, lastniku odrezali ...prikaži več glavo in mu povzročili lažje poškodbe"..