Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Sredi ulice poskušal ugrabiti deklico

Ameriška policija je aretirala moškega, ki je osumljen ugrabitve desetletne deklice sredi Filadelfije. Poskus ugrabitve je posnela tudi nadzorna kamera.

Kot je razvidno iz posnetka, ki je objavljen na YouTubu, je moški pristopil do deklice, jo zagrabil in poskušal ugrabiti. Deklica se je pri tem upirala in padla na tla.

Ugrabitelj jo je nato še enkrat poskušal zagrabiti, a se je po krikih njenega dveletnega brata premislil, stekel do avtomobila in pobegnil.

Policija v Filadelfiji je ob tem sporočila, da gre za enega izmed najbolj pretresljivih dogodkov, kar jih pomnijo. Dekličin oče je za televizijsko postajo NBC10 dejal, da je ponosen na hčerko, da se je tako upirala in branila pred napadalcem.

Med drugim je zatrdil, da je hčerka udarjala moškega in se poskušala na tak način rešiti. Pri tem je uporabila tehniko reševanja, ki se jo je, kot pravi oče, naučila iz nadaljevanke Law & Order.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.