Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Sredi ulice se je ustrelil v glavo

1/9
Žurnal24 main
Ustrelil se je v glavo in po nekaj urah preminil. Pred poskusom samomora naj bi imel varnostnik prometno nesrečo s službenim avtomobilom.

Na Savski ulici v Zagrebu se je okoli 13.30 dogajala prava drama. Varnostnik Fine je grozil, da se bo ustrelil, pištolo je imel ves čas prislonjeno ob čelo.

Strel pred pretresenimi mimoidočimi
Policija ga je sicer poskušala prepričati, naj ne stori samomora, vendar je nekaj minut kasneje pritisnil na sprožilec. Ko so do njega prišli reševalci, je še kazal življenjske znake, v kritičnem stanju so ga prepeljali bolnišnico, kjer pa je okoli 16. ure umrl.

Vzrok manjša nesreča?
Kaj je varnostnika privedlo do tega, da se je ubil, uradno še ni znano. Priče naj bi trdile, da je bil vinjen in je neposredno pred poskusom samomora povzročil manjšo prometno nesrečo s službenim avtomobilom, pišejo različni hrvaški mediji. Policiste, ki so prišli na kraj nesreče, je moledoval, naj mu ne vzamejo vozniške, saj bi tako ostal brez službe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.