Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Štajerska avtocesta obmirovala

nesreča
1/8
Bralka
Z avtoceste v Celju zapeljal avtomobil s počitniško prikolico. Dva človeka poškodovana, na avtocesti zastoji.

Zaradi prevrnjene cisterne z mlekom je bila dlje časa zaprta štajerska avtocesta v smeri proti Ljubljani. Do nesreče je prišlo med priključkoma Celje center in Celje zahoda, nam je povedala tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin. V nesreči se je poškodoval voznik cisterne.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je med priključkoma Celje - center in Celje - zahod/Lopata še vedno zaprt vozni pas. Zastoj je trenutno dolg okoli dva kilometra.

Obvoz za vozila je bil v času zapore avtoceste urejen skozi Celje, a se je po podatkih našega bralca tudi tam nabrala kolona vozil.

Zastoj je po podatkih PIC-a nastal na štajerski avtocesti še pred delovno zaporo pred priključkom Trojane v smeri Ljubljane.

 

Počilo že zjutraj

Ob 8.06 je na avtocesti smer Dramlje-Celje vzhod v občini Celje osebno vozilo s počitniško prikolico zapeljalo s ceste in se prevrnilo. Gasilci PGE Celje so naletno in požarno zavarovali kraj nesreče, rešili dve osebi iz vozila, nudili pomoč reševalcem in odklopili akumulator. Reševalci NMP ZD Celje so poškodovana odpeljali v celjsko bolnišnico. Posledice nesreče so že odpravili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.