Slovenija > Črna kronika
16509 ogledov

Nova smrt na cestah: Grozljivo ravnanje voznika

Nesreča kolesarja
1/3
PGD Mengeš
Sinoči, nekaj minut pred polnočjo, je v Hudem Kotu na območju Ribnice na Pohorju neznani voznik trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal, ne da bi mu nudil pomoč.

Po do zdaj zbranih obvestilih kaže, da je pešec hodil iz smeri Ribnice proti Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča. V nepreglednem ovinku, približno kilometer pred Ribnico na Pohorju, je vanj trčil neznani voznik, neznanega vozila, ki je s kraja nesreče pobegnil.

Pešec je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

Vozilo za zdaj še neznanega voznika, je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu. Poškodovano ima lahko tudi desno stransko ogledalo.

Nesreča kolesarja | Avtor: PGD Mengeš PGD Mengeš


Voznika, ki je povzročil prometno nesrečo, pozivamo, naj se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113.

Vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo, policisti prosijo, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko policijske postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

dezurni@zurnal24.si

 

* Fotografije so simbolične

Komentarjev 3
  • alojzr 17:19 27.april 2019.

    je pešec hodil ... po sredini vozišča No, to je res grozljivo ravnanje pešca. Hoditi po sredi ceste je nedopustno.

  • Avatar Leon
    Leon 14:49 27.april 2019.

    Kaj mislite zakaj se pobeg izplača ? Zaradi velike verjetnosti ,da si lahko kupiš odpustke ! Torej zaradi korupcije v pravosodju ,kot je bil nedavno izjavil sodnik LJ sodišča v sodnem primeru .

  • blayo 12:51 27.april 2019.

    Groza! Groooozljivo!!!