Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Stari tat, dosegljivi iphone in pobegla denarnica

iPhone 4 Reuters
Policisti so stopili na prste 64-letnemu tatu, ki je kradel na avtomobilskih postajališčih. Brez svojega iphona ostala neprevidna lastnica, brez 270 evrov pa nove obleke željna občanka.

Logaški policisti so včeraj prijeli 64-letnega moškega, osumljenega storitve več drznih tatvin. Policisti so ugotovili, da je moški julija in avgusta izvršil več drznih tatvin na različnih počivališčih ob primorski avtocesti. V vseh primerih je izkoristil trenutno nepozornost ljudi v restavracijah in prodajalnah in jim s stolov, naslonjal na blagajnah in še kako drugače izmaknil torbice.

Noge je dobil iphone

Na ulici Frankolovskih žrtev v Celju je včeraj zjutraj neznanec iz odklenjenega vozila ukradel žensko torbico. Lastnica je imela v torbici mobilni telefon apple iphone in več drugih stvari. Povzročeno škodo ocenjuje na 900 evrov, so sporočili celjski policisti.

Da je treba bolj skrbeti za svojo lastnino, kaže tudi primer iz ene od trgovin na Bežigrajski ulici v Celju, kjer je stranka med pomerjanjem oblačil v garderobi pred njo pustila nakupovalno košarico, v njej pa denarnico z 270 evri gotovine. Z novo garderobo ni bilo nič, saj je neznani tat izkoristil neprevidnost občanke in jo s torbico vred popihal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.