Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Stari znanec policije v priporu

Lisice aretacija policija iStockphoto Žurnal24 main
Tri mladoletnike, ki so 2. marca oropali in pretepli 21-letnika, je policija izsledila s pomočjo obvestil. Zoper dva bo podana kazenska ovadba, tretji, stari znanec policije, pa je v priporu.

Policisti so prijeli tri mladoletnike, ki so 2. marca oropali 21-letnika. Zahvaljujoč zbranim obvestilom so jih izsledili in bodo zaradi utemeljenih sumov storitve kaznivega dejanja ropa zoper dva od njih na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo. Tretjemu so odvzeli prostost in bo s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Ta je bil že večkrat obravnavan za premoženjska kazniva dejanja in kazniva dejanja z elementi nasilja.

Usodnega dne so osumljeni okoli 20. ure na Tržaški cesti pristopili k oškodovancu in ga s silo poskušali potisniti proti podhodu bližnje železniške proge ter od njega z grožnjami zahtevali mobilni telefon. Ker jim ga ni hotel izročiti, so ga začeli pretepati. Napadenemu je uspelo za trenutek pobegniti, vendar so ga osumljeni dohiteli, mu iz jakne ukradli mobilni telefonin ga oškodovali za okoli 400 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.