Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Ste bili priča prometni nesreči?

Na območju Policijske uprave Celje sta se včeraj zgodili dve prometni nesreči, pri katerih sta povzročitelja pobegnila. V ponedeljek pa se je ena zgodila na območju Nove Gorice. Policija prosi za pomoč.

Prva nesreča se je zgodila okoli 21.40 v Laškem. Peško, ki je pri zeleni luči prečkala prehod za pešce v križišču glavne in regonalne ceste iz smeri centra Laškega proti železniški postaji, je z nezmanjšano hitrostjo oplazil voznik osebnega vozila.

Po dogodku se voznik, ki je vozil osebni avtomobil temnejše barve, po besedah prič bi lahko šlo za alfo romeo 156 ali 166, ni ustavil in je nadaljeval pot. Peška se je v nesreči lažje poškodovala.

Zaletel se je in odpeljal ...

Druga nesreča s pobegom pa se je zgodila na regionalni cesti izven naselja Vrhe, v neposredni bližini stanovanjske hiše Vrhe 33. Prometno nesrečo naj bi povzročil neznani voznik terenskega vozila oziroma enoprostorca temnomodre barve, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Kotelj proti Slovenj Gradcu. Z vozilom je zapeljal na nasprotno smer vozišča in trčil v levi bočni del oškodovančevega vozila. Povzročitelj je, ne da bi ustavil, odpeljal proti Slovenj Gradcu.

Zbil kolesarja

Tretja prometna nesreča s pobegom pa se je zgodila v ponedeljek ob približno 20.15 uri. Po dosedanjih ugotovitvah policije je z makadamske na glavno cesto Selo – Potoče pri Vrtovinu pripeljal voznik terenskega vozila znamke Land Rover, bele barve z neznanimi registrskimi številkami in zbil 29-letnega kolesarja iz okolice Vipave, ki je padel po vozišču.

Voznik je brez ustavljanja odpeljal po makadamski poti naprej. Kolesar je v nesreči utrpel lažje poškodbe in je bil prepeljan v šempetersko bolnišnico.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o omenjenih nesrečah, da jim to sporočijo na telefonsko številko Postaje Prometne policije Celje 03 54 26 450, Postaje Prometne policije Nova Gorica 05 39 34 100, številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.