Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Ste videli Andreja?

Andrej Lampret PU Koper
Koprski policisti so sporočili, da je v ponedeljek neznano kam odšel Andrej Lampret, rojen 23. 10. 1951 v Ponikvi pri Šentjurju, s stalnim prebivališčem v Polžanski vasi 2, Upravna enota Šmarje pri Jelšah.

Andrej Lampret je bil s svojci na dopustu na območju Izole in Kopra, v ponedeljek pa je odšel neznano kam. Nazadnje je bil opažen isti dan ob 16. uri v Kopru na Ljubljanski cesti.

"Visok je 165 centimetrov, suhe postave, ima črno-sive daljše kodraste lase, temnorjave oči in izrazite zalizce. Oblečen je bil v rjavo karirasto srajco s kratkimi rokavi, tričetrt hlače rjave barve, obut pa je bil v črne čevlje z vezalkami. Oseba med hojo izrazito maje z glavo levo in desno," so sporočili s Policijske uprave Koper.

Kakršnekoli informacije o pogrešanem lahko sporočite na intervencijsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pa se oglasite na najbližji policijski postaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.