Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Ste videli Ferdinada?

Ferdinand Klanjscek PU Nova Gorica
Domači pogrešajo 24-letnega Ferdinanda Klanjscka. Njegov avto so nazadnje videli pri Šempetru pri Gorici.

Policisti Policijske postaje Šempeter pri Gorici so bili v torek, 22. januarja 2013 obveščeni, da sorodniki od nedelje 20. januarja pogrešajo 24-letnega Ferdinanda Klanjscka iz Gorice v Italiji Italija. Pogrešani 24-letnik se je od doma odpeljal z osebnim avtomobilom. Nazadnje so ga videli v ponedeljek 21. januarja v zgodnjih jutranjih urah v mestu Gorica v Italiji. Dan kasneje pa so avto pogrešanega našli na Cesti Prekomorskih brigad v Šempetru pri Gorici, zato obstaja možnost, da bi pogrešani nahajal na območju Slovenije.

Ferdinand Klanjscek je visok okoli 170 centimetrov, srednje postave, srednje dolgih kostanjevih las in temno zelenih oči. Na enem od zapestij ima na notranji strani manjšo tetovažo (v obliki očesa s solzo). Govori italijansko in slovensko. Ko so ga nazadnje videli je bil oblečen v temne jeans hlače, plišasto majico črne barve s kapuco in krajšo bundo črne barve, obut pa v črne športne čevlje.

Policisti naprošajo vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da o tem obvestijo PP Šempeter pri Gorici 05 393 5250, pokličejo številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.