Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Ste videli Istvana ali Damjana?

Istvana Polgarja, 51-letnega madžarskega državljana, so nazadnje videli konec oktobra na Jesenicah. Včeraj neznano kam odšel Damjan Šprogar iz Maribora, star 33 let.

Istvan Polgar | Avtor: Policija Policija
Blejski policisti so 22. novembra prejeli prijavo o pogrešani osebi. Svojci pogrešajo 51-letnega Istvana Polgarja, sicer madžarskega državljana. Pogrešani je bil nazadnje opažen 31. oktobra, ko je bil odpuščen iz jeseniške bolnišnice, v kateri je bil zaradi padca na pobočju Koble.

Pogrešani je visok okoli 175 centimetrov, srednje postave, ima sivo brado in brke ter rjavo-sive srednje dolge lase. Nosi korekcijska očala s tankimi stekli. Oblečen je bil v jakno črne barve znamke Adidas.

Pogrešan tudi 33-letni Damjan Šprogar iz Maribora

Damjan Šprogar | Avtor: Policija Policija
Včeraj je neznano kam odšel Damjan Šprogar iz Maribora, star 33 let. Pogrešani je visok okoli 190 centimetrov, močnejše postave, okroglega obraza, srednje dolgih kostanjevih las, rjavih oči, ravnega nizkega čela, srednje velikega ravnega nosu, srednje velikih ust, debelejših ustnic, srednjih ušes. Brada je ravna in široka, ima negovane zobe, ne nosi nakita in nima korekcijskih očal.

Oblečen je bil v spodnji del črne trenirke, temnosivo majico s kapuco, temnomodro jakno in obut v sive Adidas copate. Pri sebi ima ramensko moško torbico.

V Novi Gorici pogrešajo par

Včeraj zgodnjih popoldanskih urah, so bili policisti Policijske postaje Nova Gorica obveščeni, da sorodniki v Novi Gorici od torka, 22. novembra 2011 od 13. ure dalje,  pogrešajo 60-letnega moškega in njegovo 64-letno partnerico.

Moški je visok približno 170 centimetrov, močnejše postave, črnih kratkih las. Nazadnje je bil oblečen v črno-zeleno bundo in je nosil modre kavbojke.
64-letna ženska pa je visoka približno 160 centimetrov, suhe postave, črnih kratkih skodranih las. Nazadnje je bila oblečena v bundo črne barve in je prav tako nosila črne hlače.

Če bi koga od pogrešanih kdo videl ali imel o njem koristne informacije, naj to javi na številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 12 00, sporočajo s policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.