Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Ste videli nasilneža?

Fotorobot osumljenca. (Foto: Policija) Žurnal24 main
Policija s pomočjo fotorobota išče neznanca, ki je pod pretvezo, da prodaja kuhinjsko posodo, v ponedeljek napadel žensko na območju Velenja.
Policija opozarja, naj si občani v primeru, če v bližini svojih stanovanj oziroma stanovanjskih hiš opazijo neznane, sumljive osebe, skušajo zapomniti čim več koristnih podatkov. Natančen izgled, telesne posebnosti, govorico ter čim več podatkov o prevoznem sredstvu, registrske številke vozila in podobno.

Dogodek se je zgodil v dopoldanskem času, neznanec, ki je govoril mešanico nemščine in srbohrvaščine, je po navedbah policije vstopil v garažo in "postal nasilen do oškodovanke".

Neznani storilec je naslednjega opisa:
Star je med 30 in 35 let, visok okoli 175 cm, srednje postave. Ima ravne na prečko počesane daljše, izrazito svetle lase, ki mu spredaj padajo na oči. Je zelo svetle polti. Njegov obraz je ovalne oblike, oči ima sivkasto zelene.  Ima krajši vrat, primeren njegovi postavi.

V času storitve kaznivega dejanja je bil oblečen v črne hlače z belim, komaj vidnim vzorcem in srajco roza marelične barve, z ovratnikom in dolgimi rokavi. Obut je bil v črne čevlje.

Uporabljal je manjši osebni avtomobil, neznane znamke, temnejše barve, z registrskimi tablicami rumene barve in črnimi številkami in črkami.

Vse občane, ki so neznanca morda opazili, policija naproša, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.