Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Ste videli nesrečo?

promet Barbara Milavec
Koprski policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči na cesti med Koprivo in Kobdiljem, da pomagajo razjasniti okoliščine.

Nesreča se je zgodila včeraj zjutraj ob 6.40. Prijavitelj nesreče je iz smeri Kobdilja proti Koprivi vozil osebni avtomobil citroen xsara svetlo sive kovinske barve. Ko je pripeljal do dolgega blagega ovinka v desno, mu je iz nasprotne strani pripeljal golf serije IV rdeče barve, ki je prehiteval dve vozili. Da bi se prijavitelj izognil trčenju, je z vozilom zapeljal desno na neutrjeno bankino in se poskušal nato vnovič vrniti na vozišče, kjer pa je izgubil oblast nad vozilom. Zavrtelo ga je po vozišču, nakar je z zadnjim delom vozila obstal na levi strani izven vozišča. Pri tem je poškodoval zadnji del vozil. V nezgodi ni bil telesno poškodovan, vozili pa tudi nista trčili. 

Po prometni nesreči se je na kraj nesreče vrnil voznik fiata tipo zelene barve, katerega je neznani voznik golfa IV rdeče barve prehiteval, ter oškodovancu povedal za omenjeno vozilo. Podatkov o priči si prijavitelj nezgode ni zabeležil.

Vse morebitne očividce prosimo, da s klicem na 113 policistom pomagajo izslediti voznika in razjasniti okoliščine prometne nesreče.