Slovenija > Črna kronika
346 ogledov

Ste videli nesrečo?

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Policija išče očividce.

V prometni nesreči, ki se je danes dopoldan zgodila na območju Ajdovščine, sta bili lažje telesno poškodovani dve osebi.

"Ob 11.02 uri so bili policisti OKC PU Nova Gorica obveščeni o prometni  nesreči II. kategorije v križišču za vstop na hitro cesto H4 (ajdovska obvoznica) v Ajdovščini, v kateri sta bili udeleženi dve voznici osebnih avtomobilov (voznici stari 76 in 23 let)," je pojasnil Dean Božnik iz PU Nova Gorica. "V prometni nesreči sta bili obe udeleženki prometne nesreče lažje telesno poškodovani."

Prvo pomoč na kraju so jim nudili reševalci NMP ZD Ajdovščina. "Po nudeni pomoči so reševalci eno od udeleženk prometne nesreče, in sicer 76-letno voznico z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico," je še pojasnil Božnik.

Policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo, zato zbirajo dodatna obvestila. Z namenom razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče na Ajdovskem zaprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, pokličejo policiste Postaje prometne
policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, (05) 393 41 00, elektronski naslov:  ppp_nova_gorica.pung@policija.si)  oz. najbližji  policijski  postaji  ali  pokličejo  znano  interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.