Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Ste videli pobeglega voznika?

Žurnal24 main
V Laškem iščejo voznika, ki je pobegnil po tem, ko je povzročil prometno nesrečo z materialno škodo.

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 13. ure v križišču Trubarjeve in Kidričeve ulice v Laškem. Povzročil jo neznani voznik osebnega vozila, znamke VW, tip golf druge generacije, rdeče barve, neznanih registrskih številk.

"Neznani voznik, ki je pripeljal iz smeri Trubarjeve ulice in zavijal desno na Kidričevo ulico, ni vozil na tolikšni oddaljenosti od desnega roba vozišča, da bi promet lahko potekal varno in neovirano. V križišču je zato trčil v voznico osebnega vozila, ki je pripeljala iz smeri Kidričeve ulice in zavijala v desno. Neznani voznik je s svojim sprednjim levim delom vozila oplazil zadnji del vozila oškodovanke. Po prometni nesreči je, ne da bi ustavil, odpeljal v smeri proti Cesti na Svetino," so sporočili s Policijske uprave Celje.

Vse, ki bi karkoli vedeli o nesreči, prosijo, naj pokličejo številki 113 ali 080 1200 ali pa kar na policijsko postajo Laško.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.