Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Ste videli tri mladoletnike?

pogrešani mladoletniki PU Celje
Celjski policisti iščejo tri mladoletnike, ki so včeraj v jutranjih urah odšli od doma in se niso več vrnili domov. Če imate kakršnekoli informacije o 15-, 16- in 17-letniku, to sporočite na policijo.

Ob odhodu od doma so navedli, da gredo v šolo. Vsi trije so dijaki prvega letnika Šolskega centra Velenje, so sporočili iz PU Celje. Ob tem so podali tudi opis mladoletnikov:

15-letni Žan Britovšek Kamnik iz Mislinje je visok okoli 180 cm, močnejše postave, kratkih svetlih las. Podatkov o oblačilih, ki jih je imel oblečena ob odhodu od doma, ni, s seboj pa ima črn nahrbtnik.

16-letni Matic Kašnik iz Mislinje je visok okoli 180 cm, svetlo rjavih kratkih las. Ob odhodu od doma je bil oblečen v spodnji del bele trenirke, modro majico s kratkimi rokavi, siv pulover in črno jakno. Obut je bil v športne copate Adidas. S seboj ima črn nahrbtnik z napisom Nike.

17-letni Nace Camlek iz Slovenj Gradca je visok okoli 176 cm, vitke postave, svetlih kratkih las. Ob odhodu od doma je nosil črno-oranžne športne copate znamke Nike in črno šolsko torbo znamke Nike. Podatkov o tem, v kaj je bil oblečen ob odhodu od doma, nimamo.

Komentarjev 2
  • Stolp 18:49 24.april 2012.

    Ma kaki, nobenega ne skrbi. Še posebej policije ne. Lovi neke kvazi pedofile, ki otroke samo gledajo ali pa ki samo posedujejo porno material, tiste ta prave, ki jih ugrabljajo, prodajajo v tujino, snemajo porniče z njimi,... te pa ne. ...prikaži več Deanr od podkupnin pač ne smrdi.Vsake toliko časa beremo o tem kako so naredili racije, zaplenili cd-je ujeli koga ki je špegal po otroških igriščih, še nikoli pa o tem da bi kakega pravega pedofila ujeli.

  • albert 18:03 24.april 2012.

    Kam izginjajo slovenke in slovenci? Ne mine dan, da ne bi koga pogrešali. Ali to koga od nadslovencev skrbi?