Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Štirikrat zagorelo

Žurnal24 main
Zjutraj je zagorelo na stanovanjski hiši v Občini Sevnica. Pred tem ogenj na hiši v Ljubljani, zagorela sta tudi drog javne razsvetljave in osebno vozilo.

Po prvih podatkih so ognjeni zublji zjutraj ob 4.53 zajeli stanovanjsko hišo na Vrhku pri Sevnici. Požar so pogasili gasilci Prostovoljnih gasilskih društev Tržišče in Šentjanž. Kot smo izvedeli, gre za starejšo stanovanjsko hišo. Dim in ogenj je opazil lastnik hiše, ki je požar tudi prijavil. Moški je še pravočasno zapustil objekt. Vzrok požara še ni znan.

Samovžig perila
Pred tem je ob 00.29 na Kadilnikovi ulici v Ljubljani, v pralnici stanovanjske hiše, prišlo do samovžiga perila. Gasilci ljubljanske brigade in Prostovoljnega gasilskega društva Stožice so pogasili goreče perilo, ki je bilo v treh plastičnih košarah.

Eno osebo, ki je poskušala požar pogasiti in se je nadihala dima, so oskrbeli reševalci in odpeljali v bolnišnico.

Dvakrat gorelo na avtomobilih
Na Sneberski cesti v Ljubljani, pred priključkom na avtocesto v Zadobrovi, se je nekaj pred drugo zjutraj osebno vozilo zaletelo v drog javne razsvetljave, ki je začel goreti. Pred prihodom ljubljanskih poklicnih gasilcev na mesto nesreče so očividci vozilo potegnili stran od droga in preprečili širjenje požara. Gasilci so mesto nesreče požarno zavarovali, ogenj pa je ugasnil sam.

Ob dveh zjutraj je gorelo tudi na Štajerskem; v naselju Radizel v Občini Hoče - Slivnica je zagorelo osebno vozilo. Posredovali so poklicni gasilci iz Maribora in Hotinje vasi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.